Regulament

Pentru a pastra si beneficia de o curatenie impecabila a spatiului de joaca va rugam sa respectati urmatoarele:

1Inainte de a patrunde in acest spatiu, incaltamintea celor mici va fi lasata in grija personalului, iar cei care intra vor purta sosete.

2Parintii, fratii , bunicii sau ceilalti spectatori sau insotitori, vor purta incaltaminte de protectie, pusa la dispozitie de firma noastra.

3Pentru a evita accidentarile de orice fel si deteriorarea echipamentelor de joaca, va rugam sa evitati imbracamintea cu accesorii proeminente(capse,fermoare, etc.).

4Acest spatiu este destinat indeosebi copiilor cu varste cuprinse intre 2-12 ani.Copii ce nu au implinit varsta de 3 ani vor fi insotiti de parinti sau de un insotitor adult.

5Sunt interzise: cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe tobogane in sens invers si totodata coborarea pe tobogan cu capu inainte. Se vor respecta cu strictete masurile de siguranta.

6Pentru a mentine igiena toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea wc-ului.

7Pentru ca toti copii sa aiba parte de momente de relaxare si buna dispozitie, nimeni nu are voie sa vorbeasca vulgar sau sa se comporte necivilizat.

8Nu este permis accesul cu obiecte dure sau ascutite in incinta spatiului de joaca.

9Nu este permis accesul cu mancare, guma de mestecat sau bauturi in zona de joaca.

10Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de imbolnavire(alergii, tuse puternica, astenie fizica, etc.) sau cu igiena deficitara. Copii mici care nu isi pot controla necesitatile fiziologice, trebuie sa poarte scutece de unica folosinta.

11Va rugam sa anuntati personalul de la receptie, in scris, daca sunt anumite probleme cu copilul dumneavoastra (exista pericolul ca un parinte sa nu aiba dreptul de a lua copilul, parintii fiind in divort sau copilul prezinta tulburari de comportament, este epileptic sau dependent de insulina si are nevoie de ingrijiri speciale etc.). In caz contrar nu ne asumam raspunderea in fata dumneavoastra.

12Va rugam sa lasati la receptie nr. de telefon si va vom deranja doar daca este absolut necesar. Cel mai bine ar fi sa nu lasati obiecte de valoare(telefoane,bijuterii, etc.) si jucarii, deoarece acestea se pot pierde, situatie in care nu ne asumam raspunderea.
ATENTIE!!! Dumneavoastra sunteti direct raspunzatori de toti copii pe care ii invitati la petrecere, in cazul in care se produc daune materiale (jucarii stricate, plase rupte, gonflabile intepate,etc.), se va achita contravaloarea obiectelor deteriorate.

13Copii trebuie sa respecte regulamentul citit de ei sau in prealabil de parinti si atentionarile facute la receptie.

14In cazul nerespectarii prezentului regulament, ne vedem obligatii sa va evacuam si sa va interzicem accesul in incinta locului de joaca.

15 FIRMA NOASTRA ISI REZERVA DREPTUL DE A-SI SELECTA CLIENTII.


VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!